Informatieavond, open lesdag groep 8, Open Huis

 

Ben jij op zoek naar een school die bij je past? Zoek je een school met een fijne sfeer waar mensen naar je luisteren? Wil jij op jouw manier leren?

Dan is het Van Kinsbergen college een goede school voor jou.

Op het Van Kinsbergen college zijn de leerkrachten enthousiast en willen jou graag helpen om je talenten te ontwikkelen. Of het nu gaat om sport of wiskunde, Engels of drama er is altijd iemand die je verder kan helpen.

Het onderwijs sluit aan bij wat jij nodig hebt in de toekomst. Dat kun je zien aan ons lesrooster, de moderne digitale hulpmiddelen en de mogelijkheid om je eigen leerroute te volgen.

Het Van Kinsbergen college is een openbare school. We werken vanuit wederzijds vertrouwen en respect met elkaar. Je mag zijn wie je bent.

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Alle leerlingen beginnen om 8.45 uur en eindigen om 15.00 uur met de stamgroep. De leerlingen hebben 1 maal per week van 15.00-16.00 uur coachtijd. Op dinsdag eindigen we om 14.30 uur.

In leerjaar 1 begin en eindig je altijd met een stamgroep samen met je mentor. Hier plan je je dag aan de hand van de doelen die je graag wilt halen.

Na de stamgroep heb je een vakles of workshop. Bij de vakles krijg je les op je eigen niveau en tijdens de workshop werk je verder aan je doelen. Aan het einde van je dag kan het zijn dat je een coachgesprek hebt met je mentor. Dat is 1 keer per week.

Al voor je begint in de brugklas kies je een specialisatie. Deze specialisatie volg je 2 lesuren per week. Je kunt kiezen uit: theaterklas, sportklas of MC&C.

BENIEUWD GEWORDEN?

Kom gerust eens langs tijdens de verschillende evenementen of bel even voor een afspraak!

Bezoekadres
Paterijstraat 17
8081 TA Elburg
T: 0525 68 22 05

Activiteiten kalender

Informatieavond ouders groep 8 leerlingen

  • woensdag 17 november 2021
Meer informatie

OPEN LESDAG groep 8 leerlingen

  • woensdag 17 november 2021
Meer informatie

OPEN HUIS

  • woensdag 19 januari 2022
Meer informatie