Record opbrengst VKC4KWF

Iedereen weet hoe belangrijk het is dat er zoveel mogelijk geld beschikbaar komt voor onderzoek naar kanker. Niemand moet meer doodgaan aan kanker is hierbij het uitgangspunt. Het Van Kinsbergen college heeft zich wederom ingezet om een steentje bij te dragen. Op 9 december j.l. heeft het VKC actie gevoerd.

De VKC4KWF actie is georganiseerd door de leerlingen van klas 4 van het Evenementen Bureau. Zij hebben hiermee een geweldige prestatie neergezet. De opbrengst van het VKC4KWF evenement is 4000 euro!!!!!

Op dinsdagavond 8 december werd door een 60-tal leerlingen de aftrap gegeven . Zij begonnen aan een 24-uurs sponsoractie. Leerlingen en docenten zijn een etmaal lang wakker gebleven. Er was een gevarieerd programma met allerlei sport- en spelactiviteiten en zelfs een heuse Wallenloop!

In en rond het Van Kinsbergen college heeft op woensdag 9 december een echte kerstmarkt gestaan. Leerlingen van de Agnietenschool waren aanwezig met een kleedjesmarkt. De overige kramen werden bezet door professionele ondernemers van Elburg en omgeving. De markt werd goed bezocht en er was dan ook een gezellige sfeer.

‘s Avonds was er een heuse dinnershow. Veel ouders maakten van de gelegenheid gebruik om een hapje te eten onder het genot van optredens van o.a. Melanie Durmic, Dirk van Coevorden en Erin go Bragh. Een deel van de gerechten werd door de leerlingen zelf bereid en cateringbedrijven Delicio, Catering Culinair, Hua-Hua, Fat Alice en bakkerij Smale hebben zich belangeloos ingezet om het eten te verzorgen. De avond werd afgesloten met een optredens van Woest en Koos Busters.

Door ondernemers uit de regio is een groot aantal aantrekkelijke prijzen en prijsjes beschikbaar gesteld voor de grote loterij. Prijzen kunnen opgehaald worden op school.