Afscheid Piet van Burgel

Op donderdag 17 oktober nemen wij afscheid van onze conciërge Piet van Burgel. De afgelopen 30 jaar heeft Piet zich ingezet voor de leerlingen van ons Van Kinsbergen college en zorg gedragen voor het gebouw. In 1989 startte zijn carrière in het oude gebouw aan de Paterijstraat. Hij heeft het gebouw in vlammen op zien gaan, de periode aan de Rehobothstraat meegemaakt en de bouw van ons huidige VKC zien plaatsvinden.

Piet heeft vele honderden kinderen een diploma zien halen en ontelbaar veel banden geplakt, coldpacks op pijnlijke kneuzingen gelegd en rommel geruimd na de pauze. Hij heeft gewerkt met 5 verschillende directeuren en nog veel meer docenten. Ondanks het feit dat zijn gezondheid niet altijd wilde meewerken, was Piet een vast onderdeel van ons team.

Conciërges horen markante figuren te zijn, sleutelfiguren in de school die niet nooit vergeten worden door leerlingen en collega’s. Piet gaat die belofte zeker waarmaken!

Wij wensen Piet een fantastische en vooral gezonde toekomst samen met zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen. Geniet Piet!