Van Kinsbergen college 100% geslaagd, 100% happy!

Woensdag 13 juni was een feestelijke dag voor zowel de examenkandidaten als het team van het Van Kinsbergen college in Elburg. 100% van de examenkandidaten bleek in één keer geslaagd! “Het is altijd fijn als je ziet dat de inzet die iedereen de afgelopen jaren getoond heeft, wordt beloond”, zo reageert schoolleider Heidy van den Berg met een grote glimlach.

Gemotiveerde leerlingen grepen hun kansen
Alle examenkandidaten van het Van Kinsbergen college zijn dit jaar geslaagd en het unieke hiervan is, dat dit in één keer gebeurd is, zonder herkansingen. Nóg unieker is wellicht het feit dat van de dertig kandidaten 23% is ingestroomd op kaderberoepsgericht niveau en drie kandidaten de vierjarige opleiding in drie jaar hebben afgerond. Volgens Heidy van den Berg heeft deze bijzondere prestatie alles te maken met de motivatie van de leerlingen en de kansen die zij gegrepen hebben. “Ik ben trots op mijn leerlingen maar ook trots op mijn team. Samen hebben we er hard voor gewerkt om deze prestatie neer te zetten.”

Feestje!
Alle reden voor een feestje dus! Op maandag 9 juli wordt op het Van Kinsbergen college, op een inmiddels traditioneel ludieke wijze, de diploma-uitreiking gevierd.