Onderwijsbeurs Noordoost IJsselhallen Zwolle

Op vrijdag 2 oktober (10.00-17.00 uur) en zaterdag 3 oktober (9.00-16.00 uur) 2020 vindt Onderwijsbeurs Noordoost plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Voor wie binnenkort een studiekeuze gaat maken is een bezoek aan de Onderwijsbeurs de moeite waard. Ook ouders/verzorgers zijn natuurlijk van harte welkom. Toegang is gratis.

Heb je al een opleiding in je hoofd, maar twijfel je waar je die het beste kunt volgen? Of weet je helemaal nog niet welke richting je op wilt? Op de Onderwijsbeurs staan voorlichters en docenten die je enthousiast uitleggen wat een opleiding of beroep inhoudt. Ook zijn er veel studenten, want wie kan er nu beter vertellen hoe de studie is dan een student zelf!

Op de beurs kun je alles te weten te komen over jouw toekomstige opleiding en beroep. Je kunt er achter komen welke capaciteiten je voor een studie nodig hebt. Ook kun je informatie verzamelen over open dagen. Er zijn ruim 90 organisaties aanwezig; (onderwijs) instellingen uit binnen- en buitenland met verschillende opleidingen van mbo- tot en met wetenschappelijk niveau. En ook (leer)werkbedrijven uit verschillende branches en beroepsorganisaties (zoals defensie) zijn aanwezig om je een kijkje achter de schermen te geven. Heb je altijd al willen weten hoe hun werkdagen eruit zien? Neem dan een kijkje in de keuken tijdens Onderwijsbeurs Noordoost!

Bezoek voor meer informatie en een gratis e-ticket www.onderwijsbeurs.nl.

Wanneer:
vrijdag 02 oktober - zaterdag 03 oktober
Zet in mijn agenda