Informatieavond Alpe d’HuZes 2023

Het Van Kinsbergen college doet al een aantal jaren mee aan de actie ‘Opgeven is geen Optie’ van het KWF. Vorig jaar mochten we, na twee jaar afwezigheid door Covid-19, weer deelnemen aan de Alpe d’Huzes met een paar fanatieke wandelende en fietsende leerlingen van onze school. We hopen ook dit schooljaar dat er leerlingen en ouders zijn die deze uitdaging aan durven. Het KWF ligt ons na aan het hart en het is een geweldige ervaring voor zowel leerlingen, ouders als leerkrachten om zich samen in te zetten voor dit goede doel.

Alle leerlingen van klas 1, 2, 3 en 4 krijgen de kans zich in te schrijven. We proberen met zoveel mogelijk leerlingen af te reizen, maar het minimale aantal van 5 leerlingen moet gehaald worden voor wij de organisatie op ons kunnen nemen.

Als uw zoon of dochter interesse heeft in deelname is het belangrijk vooraf een aantal zaken te weten. Hieronder volgt een opsomming.

  • Bij deelname moet u als ouder(s)/verzorger(s) volledig achter de actie staan.
  • Deelnemen betekent garant staan voor het sponsorgeld.
  • Deelnemen is trainen!!!!
  • U als ouder(s), verzorger(s) betalen zelf de inschrijfkosten en de reis- en verblijfkosten (ongeveer € 280,-).

Als uw kind interesse heeft om deel te nemen en u staat daarachter nodigen wij u graag uit voor onze informatieavond op dinsdag 6 december. Aanvang 18.30 uur.

U kunt zich aanmelden door uw naam, naam zoon of dochter en emailadres in te vullen in het groene vak en dit te bevestigen via de knop “aanmelden”.

Na deze avond zal er een definitieve inschrijving plaatsvinden. Bij te veel inschrijvingen moeten we gaan loten. Wij zullen de leerlingen informeren door aan alle klassen een bezoekje te brengen.

Wanneer:
dinsdag 06 december
Aanmelden:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zet in mijn agenda