Informatieavond Alpe d’HuZes 2022

Het Van Kinsbergen college doet al een aantal jaren mee aan de actie ‘Opgeven is geen Optie’ van het KWF. Het afgelopen jaar konden we niet deelnemen in verband met Covid-19. Toch willen we proberen om dit jaar weer in te schrijven. Het sponsorgeld van vorig jaar wat is opgehaald door ons team is blijven staan. We hopen dat er leerlingen en ouders zijn die deze uitdaging aan durven. Het KWF ligt ons na aan het hart en het is een geweldige ervaring voor zowel leerlingen, ouders als leerkrachten om zich samen in te zetten voor dit goede doel.

Alle leerlingen van klas 1, 2, 3 en 4 krijgen de kans zich in te schrijven. We proberen met zoveel mogelijk leerlingen af te reizen, maar het minimale aantal van 4 leerlingen moet gehaald worden voor wij de organisatie op ons kunnen nemen.

Als uw zoon of dochter interesse heeft in deelname is het belangrijk vooraf een aantal zaken te weten. Hieronder volgt een opsomming.

  • Bij deelname moet u als ouder(s)/verzorger(s) volledig achter de actie staan.
  • Deelnemen betekent garant staan voor het sponsorgeld.
  • Deelnemen is trainen!!!!
  • U als ouder(s), verzorger(s) betalen zelf de inschrijfkosten en de reis- en verblijfkosten (ongeveer € 300,-).
  • Een sportkeuring worden vanuit de organisatie aangeraden voor deelnemers.

Als uw kind interesse heeft om deel te nemen en u staat daarachter wil ik u door middel van deze brief uitnodigen voor de informatieavond van dinsdag 2 november. Deze begint om 19.30 uur.

U kunt zich aanmelden door uw naam, naam zoon of dochter (klas) en emailadres in te vullen in het groene vak en dit te bevestigen via de knop “aanmelden”.

Wanneer:
dinsdag 02 november
Aanmelden:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zet in mijn agenda