Informatieavond iPad nieuwe aanmeldingen 2019-2020

Voor u als ouder is het belangrijk te weten wat de mogelijkheden van de iPad in de klas en thuis zijn. Graag willen wij u daarom uitnodigen voor een informatieavond op dinsdag 14 mei 2019, aanvang 19:30 uur. Tijdens deze avond zullen we ingaan op de didactische mogelijkheden, de digitale methodes en de apps die nodig zijn voor het gebruik van de iPad.

Ook de aanschaf en technische voorwaarden van het device komen op deze avond aan bod. Het is verstandig te wachten met de aanschaf van een nieuwe iPad tot na deze informatieavond. Wilt u toch al tot aanschaf overgaan, vraag ik u contact op te nemen met mevrouw Van de Vrie. Zij werkt op dinsdag en donderdag op het Van Kinsbergen college en kan u alle benodigde informatie geven. Als u al in het bezit bent van een iPad en wilt weten of deze geschikt is, kunt u uw iPad meenemen voor advies tijdens deze informatieavond.

U kunt zich aanmelden door uw naam, naam zoon of dochter en e-mailadres in te vullen in het groene vak en dit te bevestigen via de knop “aanmelden”.

Wanneer:
dinsdag 14 mei - dinsdag 14 mei
Aanmelden:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zet in mijn agenda